söndag 6 januari 2013

Vem är ni?

Statistiken säger mig att jag har en liten, men lojal, läsarskara. Många är ni inte men jag är väldigt nyfiken på vem ni är. Känner ni mig eller min familj, har ni barn med hörselnedsättning eller dövhet, har ni själva en hörselskada eller är ni bara allmänt intresserade?

Svara gärna på enkäten!

8 kommentarer:

 1. Följer absolut er spännande hörselresa. 4 av 5 i vår familj har hörselskada/dövhet, den äldste är 35 och den yngste är 2. Vi är flerspråkiga i och med att vi använder både svenskt, finskt och finlandssvenskt teckenspråk samt svenska språket. Jag är charmad av er gullige Henry även fast jag inte träffat honom (än?) Åsa ps man kan bara kommentera om man har ett konto hos bla Google, Wordpress, open ID e dyl. Så, då får du läsa i min blogg som inte handlar om hörsel utan om nåt annat, men som också är en krokig resa i livet med nåt som man inte räknat med från början, men som man lär sig att förstå bättre med tiden. Även om man lär sig något nytt hela tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj vad jag fastnade i din blogg! Helt annorlunda, och med andra förutsättningar, men med samma typ av tankar kan jag tänka mig.

   Ge mig några TUFF-veckor till så kan vi nog klara ett IRL-besök om ni någonsin befinner er på sydligare breddgrader :-)

   Kram

   PS Har fixat kommentarfunktionen

   Radera
 2. Jag och min sambo är trogna följare av din blogg. Har en kille på 9 månader som har en hörselskada, så vi är mitt uppe i allt med vårdbidragssökning och tjafs med försäkringskassan och allt annat runt om kring. Så tack för bra och trevlig läsning och bra tips från din blogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är alltid skönt att veta att ingen av oss är ensamma, att det finns fler som går igenom liknande saker.

   Radera
 3. Hej. Jag har en hörselnedsättning sen födseln och började använda hörapparat så sen som förra året. Skulle ha behövt den redan i skolåldern men på den tiden resonerade man annorlunda (jag är 36 år kanske jag ska säga;)Har 3 barn varav 2 har ärvt min hörselnedsättning. Dottern använder apparater när hon vill, sonen vägrar, Men han hör å andra sidan mkt bättre än vad testerna visat hittils. Följer dig mkt pga av inmplantatet, det är inte aktuellt just nu men man vet ju inte vad som händer i framtiden. (hittade dig via en annan blogg) (om du vill veta mer om oss, kan du läsa i min blogg, kolla inlägget som heter KID)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag är verkligen glad att hörselvård och habilitering verkar fungera annorlunda (bättre) nu än tidigare. Hoppas att du trivs med dina hörapparater, Henry verkar digga sina apparater!

   Radera
 4. Hej heter lickan (dmeknamn) har ci själv (2 st) o med i fb fick nys om din sida. Intressant följa andra med ci eller har kids med ci.
  Alla är ju olika och unika. Följa andras upptäcksfärd resor med cipp

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen! Slukar själv andras bloggar om hörsel, men har svårt att hitta aktuella sådana. Tycker verkligen det är spännande att läsa om andras erfarenheter!

   Radera