torsdag 16 augusti 2012

Hembesök

Haft besök av vår helt fantastiska specialpedagog K idag, hon är en ofantlig glädjespridare och att se hennes samspel med Henry är underbart!

Som vanligt stod en hel drös olika saker på agendan. Vi pratade om Henrys kommande hörseltest och hur vi känner inför ett eventuellt implantat. Vi tog upp vår frustration angående audionom och onödig väntetid på insatserna till happarna. Vi bestämde tid för AVTn (varje fredageftermiddag under ett års tid, ska bli spännande!). Men framförallt, vi lekte med Henry. Alla fyra satt på golvet och lekte med en massa spännande leksaker som K hade med sig.

Vid första anblicken av träpusslet K hade med sig var Henry lite avvaktande och när pusslet helt plötsligt lät som en ko blev han väldigt konfunderad. Direkt tittade han på mig och daddy för att få bekräftelse, vad var det där som lät? Genom ljud och tecken visade vi honom vad han hörde. Vi testade och testade och vid varje ljud tittade han direkt på oss, lite avmätt till själva pusslet men ändå intresserad. Efter ett litet tag började an fingra lite på bitarna, lite kul var det nog iallafall.

Mindre avvaktande var han när läsplattan kom fram, foton på djur i kombination av ljud var tydligen väldigt spännande och när han upptäckte att han själv kunde påverka innehållet på skärmen var lyckan total. Får väl skrapa ihop våra penningar och investera i en ipad!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar