tisdag 2 februari 2016

Glömda grejer

I bilen på väg till Köpenhamn, i höjd med Malmö ungefär, inser jag att vi glömt laddningsstationen till Henrys CI-batteri OCH den elektriska torklådan....Fanskitpissochmög! Vad f-n gör vi nu? De uppladdningsbara batterierna är inget större problem, det är bara att köpa uppladdningsbara på plats. Däremot är torklådan himla bra att ha med tanke på att vi kommer att befinna oss i de fuktiga delarna av Australien.

Ska maken åka med tillbaka hem (vi fick skjuts av en god vän) och sedan ta buss och tåg tillbaka till Köpenhamn? Han kan vara tillbaka till midnatt ungefär så några timmars sömn blir det innan det är dags att bege oss till flygplatsen. Ja, så får vi göra. Det blir bra.

Nämen så kan ni inte göra, det funkar ju inte. Jag skickar det med UPS imorgon säger den underbara R. En snabb sökning visar att paketet skickas imorgon och kommer fram på fredag. Med andra ord samma dag som vi kommer till vår första destination, Bairnsdale.

Väl framme på hotellet går vi igenom hela packningen igen för att se om vi glömt något annat. Det har vi inte. Middag på den lokala bowlinghallen, fantastiskt goda (medium rare) hamburgare och en kall öl. Semesterna har officiellt börjat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar