tisdag 9 februari 2016

Glömda grejer kom fram

Paketet med Henrys batteriladdare och torklåda skickades från Sverige den 3 feb. När vi landade i Melbourne på fredagkvällen och började följa paketets resa började stressen. Beräknad leveranstid 12 feb, tre dagar efter det att vi hade tänkt lämna området dit paketet skulle skickas. Plan B sattes igång på lördag förmiddag, jag ringde runt till alla lokala apotek för att försöka få tag på CI-batterier. Ingen som helst lycka så tillslut beställde jag några kartor som ska levereras till lillayster i Queensland. Plan B innehöll ingen torklåda vilket skulle kunna bli besvärligt i tropiska och fuktiga Queensland.

Allt eftersom dagarna gått har vi följt det där paketets resa över jordklotet. Leveranstiden ändrades till den 11 feb, vilket inte heller hade hjälpt. Så fick vi igår ett meddelande från slutdestinationen - paketet har kommit. Leveranstiden fortfarande inte förändrad enligt språrningstjänsten.

Från Malmö via Köln, Philadelphia, Louisville, Honolulu, Botany och Melbourne kom paketet fram till Bairnsdale, dagen innan vi lämnar Victoria och kör till Queensland.

Phew!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar