måndag 2 april 2012

Stöd och support

För en tid sedan hittade jag en facebookgrupp för föräldrar till hörselskadade barn, ett forum för och av föräldrar. Inga myndigheter, inga obehöriga och en stor vilja att dela med sig av erfarenheter i både stort och smått. Släng ut en fråga och få massor av svar, tips och stöd. Fantastiskt!

Jag är så oerhört tacksam för allt det jobb, allt slit, svett och tårar alla de föräldrar som gått före mig har gått igenom för att Henry, och vi som familj, ska få en lättare resa. Föräldrar som stångat sig blodiga för barnens rätt till teckenspråk, föräldrar som kämpat och bråkat med myndigheter för att deras och andras barn ska få rätten till ett fullgott liv. Föräldrar som delar med sig av sina erfarenheter till främlingar bara för att de vill.

Tack.

1 kommentar:

 1. Hej!

  Det är GULD värt att hitta sådana grupper! Även i stor utsträckning bloggar och hemsidor som man kan hitta mycket stöd i. Detta är verkligen fördelarna med den teknik vi har idag, då man kan få kontakt med många fler i samma situation och inte sitter som på en öde ö utan att kunna dela med sig till andra i samma situation.
  Jag är medlem i en grupp oå FB som heter Livsgruppen som bara är till för folk med DövBlindhet. Inga andra, inte ens närstående har tillgång dit och det är så skönt! Det finns mycket ångest/motgångar o livet som Dövblind och det är så underbart att kunna ha ett forum där man kan prata av sig och få stöd utav andra i samma situation.

  Underbara internet! :-)

  Ha det bra! //Tobbe

  SvaraRadera