torsdag 21 november 2013

Words

Stötte på en liten kortfilm med Harvard Russell (som jag råkar gilla skarpt) som handlar om kommunikationen mellan två människor med olika språk.


Är också grymt svag för teckentolkade låtar, kan extremt få ASL-tecken (American Sign Language) men det spelar mindre roll.


Får väl bjuda på en låt till, den här gången på svenskt teckenspråk. Låten är på engelska fast översättningen blir på svenskt tsp.


1 kommentar:

  1. Hej!
    Vad glad jag blir att jag har hittat din blogg. Jag har en dotter som är nästan precis lika gammal som din Henry (hon är född den 8 oktober 2011) och är född med högersidig Microti och atresi. Hon har dock normal hörsel på vänster öra men använder en BAHA, och träffar en logoped varje vecka. Jag skulle väldigt gärna vilja mejla dig och fråga lite om hur det fungerar hemma hos er med två och trespråkigheten. Vi bor i Spanien och jag skulle vilja jämföra lite med hur det fungerar i Sverige och vilka råd och rön som gäller där. Om det är okej för dig vill säga :).
    Nu när jag ändå skriver så kan jag rekommendera "Rozalen 80 veces", den låten är visserligen tecknad på spanska men väldigt vacker tycker jag. Min dotter fullkomligt älskar "Hopphatten" och "Sanna sjunger" också på youtube. Men de kanske du redan känner till? Min mejl är nystrom.teresa79@gmail.com
    Hälsningar Therese

    SvaraRadera