onsdag 25 juli 2012

På stranden

Tog lilla motorbåten till grannhamnen idag för att njuta lite av den fantastiska sommardagen tillsammans med goda vänner. Mannen och jag kom fram till att det nog var bättre om vi plockade av Henry hörapparaterna så att de inte åkte i vattnet vid något oövervakat tillfälle. Slutade med att jag tappade den ena på bryggan.... Turligt nog var insatsen marginellt bredare än glipan mellan två brädor så happen åkte iallafall inte i plurret. Jag vet inte om hörapparater flyter men känner inte riktigt för att undersöka saken närmre.

Henry har varit utan happarna större delen av dagen, vet inte riktigt hur andra föräldrar gör med sina barns happar när barnen är på stranden. Vatten och sand är inte en hörapparats bästa vänner så vi tog iallafall av dem. Rätt eller fel? Vet inte. Klart är iallafall att teckenspråk är det enda sättet vi har att kommunicera med varandra när Henry är happlös.

Stranden var extremt spännande och när Henry fick sitta i vattenbrynet var lyckan total. Plask, plask, plask och mycket skratt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar