onsdag 3 april 2013

Glatt överraskad

Henrys så kallade CI-stöd (man skulle också kunna kalla det för insats) till örat har börjat bli i minsta laget vilket resulterar i att CI't ramlar av konstant. Vi grävde fram en gammal hörisinsats, som vi har miljoner av, och den funkar ganska bra men det börjar definitivt bli dags att göra en ny.

Ringde audiologen i Helsingborg igår och fick så småningom prata med Henrys nya audionom, som vi bara träffat en gång tidigare eftersom vi varit i Lund de senaste månaderna. När hon började prata och säga "jag har några tider här....." tänkte jag om ett par veckor, fungerar torsdag om två veckor? men fick höra "...imorgon. Vill ni komma halv 10 eller halv 11?" Lite lätt chockad kom jag fram till att halv 10 var en bra tid för maken att ta sig till storstaden. Lyx att inte behöva vänta i en halv evighet för att få en tid.

Förövrigt en fullspäckad vecka, besök hos audionomen idag, hos logopeden med storasyster imorgon och tillslut AVT på fredag med specialpedagogen. Fattas bara ett läkarbesök och kuratorbesök för att pricka in alla professioner inom hörselenheten...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar